Amy Pols,
dierenartsassistente

Van 1 januari 2018 tot de sluiting per 1 juli 2022 heb ik met plezier gewerkt ik bij Dierenkliniek “De Heuvel”.

Al vanaf jongs af aan ben ik een ontzettende dierenvriend.
Alle zielige diertjes nam ik mee naar huis en moesten verzorgd worden en uiteindelijk haalde ik mijn moeder dan over dat ze mochten blijven.
Bij ons thuis was het dan ook een flinke beestenboel. Ik wist dus al vroeg wat ik later wou worden; dierenartsassistente!

Zelf heb ik een hond, Foofur, een kruising Hollandse Herder die ik uit het asiel heb geadopteerd, en een kruising Noorse boskat genaamd Opa Bram.
Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak in de sportschool te vinden, ga ik graag naar concerten, de bioscoop en lees ik veel. In de toekomst zou ik graag nog de opleiding tot trimster gaan volgen, want het lijkt me ontzettend leuk om dat naast het werk als paraveterinair erbij te doen.

Na wat hobbels op mijn pad ben ik in juni 2017 afgestudeerd als Paraveterinair.
Tijdens mijn opleiding heb ik in verschillende klinieken stage gelopen om zo een beter beeld te krijgen wat het verschil is tussen bepaalde soorten klinieken en wat voor een werkplek het beste bij mij zou passen.
Wat mij hier bij Dierenkliniek “de Heuvel” heel erg aansprak is het 1 op 1 contact met klanten en patiënten en dat je elke patiënt van begin tot eind van de behandeling intensief kon volgen.

Al met al, heb ik het hier ontzettend naar mijn zin gehad en zat ik hier zeker op mijn plek.

Vanaf 1 juli 2022 werk ik nu als paraveterinair bij Dierenkliniek Broekhuizen in Oosterhout, samen met nog een oud-assistente van Dierenkliniek “De Heuvel”, Mariska.
De ervaring die ik heb opgedaan bij Lidwien en John, komt prima van pas, en zorgt ervoor dat ik steeds verder ontwikkel.