Amy Pols,
dierenartsassistente

Per 1 januari 2018 werk ik bij Dierenkliniek “De Heuvel”.

Al vanaf jongs af aan ben ik een ontzettende dierenvriend.
Alle zielige diertjes nam ik mee naar huis en moesten verzorgd worden en uiteindelijk haalde ik mijn moeder dan over dat ze mochten blijven.
Bij ons thuis was het dan ook een flinke beestenboel. Ik wist dus al vroeg wat ik later wou worden; dierenartsassistente!

Zelf heb ik een hond, Foofur, een kruising Hollandse Herder die ik uit het asiel heb geadopteerd, een kruising Noorse boskat genaamd Opa Bram, een acapornis Zazoe en heb ik 5 kleur muizen, waar ik voor de hobby af en toe een nestje mee fok.
Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak in de sportschool te vinden, ga ik graag naar concerten, de bioscoop en lees ik veel. In de toekomst zou ik graag nog de opleiding tot trimster gaan volgen, want het lijkt me ontzettend leuk om dat naast het werk als paraveterinair erbij te doen.

Na wat hobbels op mijn pad ben ik in juni 2017 afgestudeerd als Paraveterinair.
Tijdens mijn opleiding heb ik in verschillende klinieken stagegelopen om zo een beter beeld te krijgen wat het verschil is tussen bepaalde soorten klinieken en wat voor een werkplek het beste bij mij zou passen.
Wat mij hier bij Dierenkliniek “de Heuvel” heel erg aanspreekt is het 1 op 1 contact met klanten en patiënten en dat je elke patiënt van begin tot eind van de behandeling intensief volgt.

Ondanks dat ik er net ben, heb ik het hier al ontzettend naar mijn zin en zit ik hier zeker op mijn plek.