John Thielen, dierenarts (63)

38 jaar ben ik al als dierenarts werkzaam, en nog elke dag met erg veel plezier! De eerste 8 jaar werkte ik samen met mijn zeer gerespecteerde collega dierenarts J.E. Smit in Bosschenhoofd, en de laatste 30 jaar in mijn eigen praktijk Dierenkliniek “De Heuvel” in Breda.

Als ik een ziek en hulpeloos dier kan helpen en weer beter kan maken, geeft me dat keer op keer een tevreden en voldaan gevoel. Dat is waar ik het allemaal voor doe! Een dier kan niet praten en is qua zorg, helemaal afhankelijk van u als eigenaar, en mij als dierenarts.

Samen met u en mijn 2 assistentes, probeer ik in mijn goed gefaciliteerde praktijk, er voor te zorgen dat uw huisdier een lang, gelukkig en vooral een gezond leven heeft! Het is dan ook belangrijk, dat u uw hond, kat of konijn jaarlijks een lichamelijke check-up laat geven en vaccineren. Zo krijg ik elk jaar een heel goed beeld van de gezondheidstoestand van uw huisdier, en zal ik in een vroeg stadium eventuele problemen kunnen ontdekken en behandelen.

Bewust kies ik voor een eenmanszaak, zodat mijn contact met u en uw huisdier zo persoonlijk mogelijk is.

Tevens is er sprake van een goede collegiale samenwerking met de dierenartsen van Dierendokters Breda en Dierenziekenhuis Anicura, en mocht u van hun diensten gebruik maken, als mijn praktijk gesloten is, geef dan aan dan u cliënt bij ons bent, dan word ik door hun hiervan op de hoogte gebracht.