John Thielen, dierenarts (63)

38 jaar ben ik al als dierenarts werkzaam, en nog elke dag met erg veel plezier! De eerste 8 jaar werkte ik samen met mijn zeer gerespecteerde collega dierenarts J.E. Smit in Bosschenhoofd, en de laatste 30 jaar in mijn eigen praktijk Dierenkliniek “De Heuvel” in Breda.

Als ik een ziek en hulpeloos dier kan helpen en weer beter kan maken, geeft me dat keer op keer een tevreden en voldaan gevoel. Dat is waar ik het allemaal voor doe! Een dier kan niet praten en is qua zorg, helemaal afhankelijk van u als eigenaar, en mij als dierenarts.

Samen met u en mijn 2 assistentes, heb ik 30 jaar, in mijn goed gefaciliteerde praktijk, er voor proberen te zorgen dat uw huisdier een lang, gelukkig en vooral een gezond leven kreeg! Daarvoor was het belangrijk, dat u uw hond, kat of konijn jaarlijks een lichamelijke check-up liet geven en vaccineren. Zo kreeg ik elk jaar een heel goed beeld van de gezondheidstoestand van uw huisdier, en kon ik in een vroeg stadium eventuele problemen ontdekken en behandelen.

Bewust koos ik voor een eenmanszaak, zodat mijn contact met u en uw huisdier zo persoonlijk mogelijk bleef.

Gelukkig was er sprake van een goede collegiale samenwerking met de dierenartsen van Dierenziekenhuis Anicura en Dierendokters Breda, en mocht u van hun diensten gebruik maken, als mijn praktijk gesloten was.