Lidwien de Kluijver-Wullems, dierenartsassistente

In 1982 heb ik stage gelopen in Bosschenhoofd bij Dierenarts J.E. Smit (alias Doc).
Tijdens deze periode werd mij al heel snel duidelijk dat het vak van dierenartsassistente echt iets voor mij is.
Ik was dan ook heel blij verrast, dat mij, vrij snel daarna, een fulltime baan in Dierenkliniek “’s Gravenhorst” werd aangeboden.

Hier heb ik ook mijn huidige werkgever John Thielen leren kennen, en toen Doc in 1992 met pensioen ging, was ik blij dat ik door John gevraagd ben, om Dierenkliniek “de Heuvel” in Breda samen met hem op te starten.
Dat is nu al weer 30 jaar geleden, maar nog steeds ga ik er elke dag met veel plezier naar toe!

Het is erg leuk om dagelijks met mensen en hun huisdieren om te gaan, en daarnaast hou ik van de afwisseling die deze baan mij biedt.

Van huis uit staan dieren in mijn leven altijd al centraal!

Mijn zus Brigit is de eigenaresse van Dierenspeciaalzaak “De Korenmolen” in Etten-Leur, en regelmatig zit mijn huis vol oppashonden van mijn familie.

Natuurlijk ontbreekt mijn eigen hond ook niet.
Bumper is een Golden Retriever van ruim 3 jaar: de liefste hond van de wereld, waar ik graag mee ga wandelen, actief mee bezig ben of juist heerlijk zit te luieren op de bank.
Bumper heeft zelfs een eigen strippagina op facebook: wekelijks kunt u de “Avonturen van BUMPIE” volgen: https://www.facebook.com/Bumpie-557425021433351/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARBQDRwVVlpSuuWRp5Kcdi__ps3_BqSMwSQriwjJ6xQTP4smeKsEYfG8Y1pnpwT3FWpTfr-8rW9f6kz_

Andere hobby’s van mij zijn tuinieren en fietsen.